Notaris ook voor Leiden en omstreken

Bent u op zoek naar een goedkope notaris? Just Notaris Van der Bijl behoort tot de goedkoopste notariskantoren van Nederland. Ook voor Leiden of omgeving kunt u bij Just notaris van der Bijl terecht voor alle notariële zaken met betrekking tot het familierecht, ondernemingsrecht en registergoed. 

Registergoed - voor het kopen van een huis

Heeft u uw droomhuis gevonden en is uw bod geaccepteerd? Dan wilt u graag dat de koop van het huis goed wordt afgerond. Just Notarissen begeleid u hier graag bij. Wij adviseren u bij het tekenen van uw koopcontract, de transportakte (leveringsakte) en het opstellen van de hypotheekakte. 
Alles over Registergoed

Familierecht - advies voor elke levensfase

Gaat u trouwen of samenwonen en wilt u advies over het opstellen van huwelijkse voorwaarden, een samenlevingscontract of partnerschapsvoorwaarden? Just Notarissen adviseert u graag over de mogelijkheden en wat voor uw situatie van belang is. Ook kunt u bij ons terecht voor het opstellen van een testament, verklaring van erfrecht of een voogdijbenoeming. 
Alles over Familierecht

Ondernemingsrecht - advies voor uw bedrijf (starter/bestaand)

Gaat u een eigen bedrijf starten of bent u reeds eigenaar van een bedrijf, en wilt u advies over de verschillende soorten rechtsvormen en/of hulp bij het inperken van financiële risico’s? Just Notarissen helpt u bij het maken van goede afwegingen. Van inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel en handelsnaamonderzoek, tot advies over statuten en de organisatiestructuur. 
Alles over Ondernemingsrecht

Een goedkope notaris in omgeving Leiden

Just Notaris notarissen behoort tot de goedkoopste notariskantoren van Nederland. Persoonlijk contact valt onder één van onze speerpunten en door onze efficiënte werkwijze kunnen wij scherpe tarieven hanteren. 

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.